Transportcentrum Transito in Babberich: een Veilig Bedrijventerrein

31 december 2023

Transportcentrum Transito in Babberich heeft de waardering gekregen voor de eerste fase van het proces Veilig Bedrijventerrein op basis van Publiek-Private Samenwerking.

Transportcentrum Babberich VB

 

“Transportcentrum Transito heeft voor dit proces deze keer gekozen voor de variant op basis van een PPS-construct”, aldus Anton Jansen. “Dat scheelt de ondernemers ruim 2.000 euro en de beoordeling is net zo goed.”

 

De waardering is uitgereikt als bewijs voor de samenwerking op Transito en betekent dat is voldaan aan de voorwaarde dat ondernemers samen met gemeente, politie, brandweer en andere partijen afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken. Alles ten dienste van een meer veilig bedrijventerrein.

 

Transito

 

Thierry Tiedink van Kroftman Structures en tevens voorzitter van de werkgroep Veilig Bedrijventerrein over de waardering: “We overleggen regelmatig samen en signaleren knelpunten vroegtijdig. De lijnen blijven kort. De jaarlijkse barbecue op het bedrijventerrein draagt daar zeker aan bij.”