Terugkijken naar 2023: de best gelezen artikelen

2 januari 2024

De terugblik op Better Safe Than Sorry in GelreDome was in 2023 het meest gelezen artikel op de website van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland.

Better Safe Than Sorry Arnhem 33
In de businessclub van Vitesse luisterden circa 130 belangstellenden naar Marcel de Boer van Hoppenbrouwers Techniek over HACK, Daniel Verlaan, het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland en demonstraties van Mats Dekker en RedTeam Cyber Security B.V.Een terugblik in woord:  https://lnkd.in/e-XG_NaK. Een terugblik in beeld: https://lnkd.in/eYiJUA_X.

Het op een na meest gelezen artikel betrof eveneens een terugblik. Woensdag 25 mei was De Radstake in Heelweg het decor voor de eerste editie van D’RAN en HOE | Mijn Buitengebied. Een evenement over de kansen en uitdagingen over een leefbaar buitengebied in de Achterhoek.

Een terugblik in woord: https://lnkd.in/ey-4MXRd. Een terugblik in beeld: https://lnkd.in/eyKGuzpG.

De top 3 van deze lijst wordt gecompleteerd door het artikel met een terugblik op Better Safe Than Sorry in Nijmegen op 29 maart. Een terugblik in woord: https://lnkd.in/eWCkdy9q. Een terugblik in (bewegend) beeld: https://lnkd.in/eX2qKnSJ.