Maak kans op Nederland Drugsland

4 december 2020

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland heeft een mijlpaal bereikt: 1.000 volgers op onze LinkedIn-bedrijfspagina. Een heuglijk feit voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel. #KIEKUUT, zeggen we regelmatig tegen alle volgers, #Samensterktegenondermijning.

LinkedIn 1000 volgers

PVO Oost-Nederland heeft niet alleen een eigen website en een bedrijfspagina op LinkedIn. We zijn ook aanwezig op andere social media:

Volg je ons al op een van deze kanalen? We hebben nogal wat ambities om op zo veel mogelijk verschillende manieren en via middelen en media de samenleving aware te maken van de uitingsvormen van ondermijning. ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’, de georganiseerde misdaad is dichterbij dan je denkt:

  • De luxaflex die altijd naar beneden hangt
  • Een bedrijfspand zonder dat duidelijk is welke activiteit plaatsvindt
  • Ongewenste bezoekers op het erf
  • Auto’s dicht tegen een pand.

De signalen die op ondermijning kunnen wijzen zijn talrijk. Voor een veilig Nederland zijn alle oren en ogen welkom.

Nederland Drugsland boek

1000 Volgers op LinkedIn smaakt naar meer, dat willen we ook graag bereiken op de andere genoemde kanalen. Wie wat te vieren heeft tracteert. Wie ons gaat volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram maakt kans op een door Pieter Tops gesigneerd exemplaar van Nederland Drugsland. Het boek zal bij een gelukkige winnaar onder de kerstboom komen te liggen.

Stuur een screenshot naar info@pvo-oostnederland.nl waarin je laat zien dat je PVO Oost-Nederland bent gaan volgen op Facebook, Twitter of Instagram en maak kans op ‘Nederland Drugsland.’ Ow, ja: wie zich aanmeldt voor de PVO Nieuwsbrief maakt ook kans op dit bijzondere exemplaar.

(Bericht: Vincent Leenders)