Drugs en cash geld na achtervolging in Goor

24 juli 2019

De politie van Hof van Twente meldt op Facebook dat in de nacht van zaterdag 20 juli om 01.30 uur in na een korte achtervolging een auto met vier inzittenden heeft aangehouden. De bestuurder negeerde een stopteken nadat de auto uit een weg kwam die was afgesloten voor het verkeer. De auto ramde een lantaarnpaal, waarna de bestuurder het op een lopen zetten. De 21-jarige man werd op de vlucht aangehouden, de overige inzittenden waren een 21-jarige man uit Markelo, een 23-jarige man uit Borculo en een 21-jarige man uit Goor.

Goor Drugs Cash Geld 2

Het incident speelde zich af op de Haaksbergerweg in Goor. De politie trof in de auto een groot aantal drugs aan, op de vluchtroute van de bestuurder werden twee zakken met verschillende soorten drugs gevonden. Een nadere inspectie van de auto leerde dat veel drugs aanwezig waren, terwijl bij twee van de vier verdachten een groot bedrag in contant geld werd aangetroffen. De drugs en het geld zijn in beslag genomen.

PVO heeft medio juni een Buitengebied Alert avond verzorgd in Herberg De Pot in Markelo om bij inwoners en ondernemers van de gemeente Hof van Twente awareness te creƫren over de signalen van ondermijning en de georganiseerde misdaad.

Naast de politie deden ook de lokale media verslag: