Crystal Meth-lab gevonden in voormalig partycentrum Schaveren in Emst

28 oktober 2020

De politie heeft in het voormalig partycentrum Schaveren aan de Oranjeweg in Emst (gemeente Epe) een drugslab aangetroffen, dat was ingericht voor de productie van crystal-meth.

Bij de inval zijn drie mensen aangehouden die op dat moment in het pand aanwezig waren. De mannen hebben de leeftijd van 34, 36 en 37 jaar en geen van allen een vaste woon- of verblijfplaats.

Het drugslab is direct ontmanteld, waarbij ook de herkenbare blauwe drugsvaten en meerdere jerrycans naar buiten werden gedragen. Direct omwonenden vertelde tegen verslaggevers van Omroep Gelderland dat zij ondermijnende activiteiten hebben waargenomen. De eigenaar van het pand is recent nog gesignaleerd. Onder de videoreportage van Omroep Gelderland: 

 

#KIEKUUT: Melden helpt

Ondermijning raakt ons allemaal. Je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.