De Ondernemer Draait Door, Cybertalkshow 2

22 oktober 2020

Theater De Schalm in Veldhoven was maandag 19 oktober jl. gastheer van de tweede aflevering van de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’. Presentator en misdaadjournalist Kees van der Spek sprak over het onderwerp Operational Technology (OT) en Data Intelligence met Liesbeth Holterman van Cyberveilig Nederland, Managing Director Marcel Jutte van Hudson Cybertec, directeur van Codis Suite Benno Beuting en Accountmanager cybercrime Publiek-Private Samenwerking politie Oost-Brabant Matthijs Jaspers.

Cybertalks 

Het doel van deze aflevering was om ondernemers te urgentie te laten zien van het steeds groter wordende probleem van cybercrime in zijn verschillende verschijningsvormen: phishing, ransomware, Whatsapp-fraude, DDOS-aanvallen en CEO-fraude. Digitalisering volstrekt zich in recordtempo, steeds meer apparaten en machines zijn gekoppeld aan internet. In deze aflevering komen de laatste trends aan bod, waar moeten ondernemers nu echt op letten en welke basisregels kun je in acht nemen om minder kwetsbaar te zijn. De aflevering is in zijn geheel terug te kijken via www.deondernemerdraaitdoor.nl of Youtube

De Ondernemer Draait Door heeft nog een aflevering in de pijplijn zitten. Op maandag 9 november: The Internet of Things, thuis en op de zaak. Deze aflevering begint om 17.00 uur, aanmelden kan op www.deondernemerdraaitdoor.nl.

De cybertalkshows zijn een gezamenlijk initiatief van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), PVO Brabant-Zeeland, PVO Limburg, PVO Den Haag, RPC Noord-Holland en Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.