Online Vragenuurtje voor MKB

1 november 2020

Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseren in samenwerking met de firma Computest vier keer een online vragenuurtje.

Online vragenuurtje

De groei van cybercrime is helaas niet te stuiten en veel MKB’ers krijgen ermee maken, terwijl deze ondernemers zich veel liever zouden bezig houden met datgene waarin zij uitblinken: ondernemen. De drie samenwerkende partijen hebben op basis van Publiek-Private Samenwerking (PPS) de handen ineengeslagen. Zij bieden het MKB advies bij het verbeteren van de cyberveiligheid binnen hun onderneming in de vorm van een online vragenuurtje.

De beschikbare data:

  • Donderdag 5 november 08.00 - 09.00 uur
  • Dinsdag 10 november 08.00 - 09.00 uur
  • Donderdag 12 november 18.00 - 19.00 uur

Dinsdag 3 november heeft de eerste aflevering van het vragenuurtje plaatsgevonden.

In het uur komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: veiligheidsupdates, wachtwoordbeleid, back-ups maken, antivirussoftware etc.. Het aantal plekke in deze online event is beperkt, mede om alle aanwezigen voldoende tijd en ruimte te geven vragen te stellen en gedetailleerd antwoord te geven.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Gaby de Ruiter van het CCV: gaby.deruiter@hetccv.nl. Graag dan ook aangeven welke dag de voorkeur geniet.

Let op, vol is vol.