Woning in Twenterand gesloten na drugsvangst

2 september 2022

Burgemeester Hans Broekhuizen van de gemeente Twenterand heeft een woning in Vroomshoop gesloten nadat overtreding van de Opiumwet was geconstateerd. De politie trof in de woning een hoeveelheid harddrugs aan.

Dia1De gemeente Twenterand treedt in samenwerking met politie, Openbaar Ministerie en woningcorporatie Mijande Wonen op tegen drugshandel. De aanwezigheid van handelshoeveelheden drugs vormt een gevaar voor de openbare orde en kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden door de aantrekkingskracht van de woning op criminele activiteiten.

De genoemde partijen blijven zich volop inzetten om drugshandel en –overlast te bestrijden. Burgemeester Broekhuizen is heel duidelijk, hij is van mening dat handel in drugs niet getolereerd moet worden.

#KIEKUUT: Melden helpt

Ondermijning raakt ons allemaal. Je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.