Enquete: Digitale veiligheid bij MKB-bedrijven

10 juli 2023

'Jouw digitale veiligheid is onze zorg' is het onderwerp van een onderzoek dat Noortje Howard uitvoert op haar stageplek bij de politie. Met het invullen van een enquete in maximaal zeven minuten kunnen ondernemers een bijdrage leveren aan de verbetering van de digitale veiligheid bij MKB-bedrijven.

Enquete Samenwerking aangifte en meldingsbereidheid MKB

Wij zouden graag jouw bijdragen willen om een dieper inzicht te krijgen in de bijdrage die samenwerking tussen de politie en private partijen kan hebben op de aangifte- en meldingsbereidheid van MKB-bedrijven. Voor haar afstudeeronderzoek doet Noortje in opdracht van de politie Oost-Nederland, onderzoek naar de aangifte- en meldingsbereidheid van MKB-bedrijven bij ransomware-aanvallen. 

Klik op de link om de enquĂȘte in te vullen: https://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_1UeC4MBxsBuyYaW

Noortje met een begeleidend woord van dank: 'Met jullie bijdrage zijn we een stap dichterbij het verbeteren van de digitale veiligheid van MKB-bedrijven. Dank jullie wel voor jullie waardevolle bijdrage.' Meer over Noortje Howard op LinkedIn.

Woensdag 4 oktober organiseert PVO Oost-Nederland samen met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland de vierde editie van Better Safe Than Sorry, een congres over cybercrime waarin ondernemers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de verschillende vormen van digitale criminaliteit. Deze editie richt zich op ondernemers en hun werknemers van bedrijven in de Veiligheidsregio Gelderland-Midden. Belangstellenden kunnen nu al aanmelden, via onderstaande button. 

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN