Cybertalks serie

1 oktober 2020

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en -Veiligheid (het CCV) organiseert in samenwerking met een viertal PVO's (PVO Limburg, PVO Brabant-Zeeland, PVO Den Haag, Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH)) en Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport een serie interactieve cybertalks: De Ondernemer Draait Door, DODD. De talkshows gaan over de invloed van cybercriminaliteit op ondernemers. Het vierluik van talkshows wordt gepresenteerd door Kevin van den Berg, Manon Blaauw en journalist/programmamaker Kees van der Spek.

Tijdens de talkshows schuiven verschillende gasten aan, zoals regionale ondernemers, cyberspecialisten en overheidsfunctionarissen. De focus ligt op cybercrime en de effecten daarvan op ondernemers. Naast het bespreken van de problemen wordt ook gezocht naar oplossingen voor ondernemers, politie en overheid.

De belangrijkste aanleiding voor deze talkshows ligt bij de groeiende vraag van cybersecurity, zeker in deze tijden waarbij steeds meer mensen vanuit huis werken en gevoeliger zijn voor de gevaren van de verschillende vormen van digitale criminaliteit.

Uitzendingen De Ondernemer Draait Door

De vier afleveringen vinden plaats op:

  • 8 oktober
  • 19 oktober
  • 3 november
  • 9 november

De eerste aflevering wordt afgetrapt vanuit het gemeentehuis in Weert. Meer informatie en aanmelden kan op Deondernemerdraaitdoor.