Buitengebied Alert avonden in Buren

6 april 2022

De Gemeente Buren zet volgende stappen in het proces KIEK UUT Veilig Buitengebied met de organisatie van avonden Buitengebied Alert. Bewoners en ondernemers hebben op 25 augustus 2021 een rondleiding kunnen maken in de Ondermijningscontainer van Bureau Drugszaken van Jon en Johan Warmerdam.

KIEK UUT Buren 

Lokale omroep SRC.FM heeft een prachtige reportage gemaakt. De avond van deze dag stond in het teken van de online talkshow #KIEKUUT, die een primeur beleefde met de hybride variant: publiek in de zaal en live op Youtube.
 
Die avond ontving Anton Jansen, manager PVO Oost-Nederland in de raadszaal burgemeester Josan Meijers, Elise Meier (Teamchef C basisteam politie De Waarden), Paul van der Weiden, adviseur lokale veiligheid van Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en Henk van Ommeren, eigenaar van Van Ommeren Construction en secretaris van Ondernemingsplatform Buren. 
 
Deze uitzending is terug te ‘kieken’ via het Youtube-kanaal van PVO Oost-Nederland: https://lnkd.in/dbxgvTbY
 
Op 9 september werd in Buren de intentieovereenkomst getekend te starten met KIEK UUT Veilig Buitengebied. De komende bijeenkomsten maken onderdeel uit van het proces. Aanmelden kan via onze site: https://lnkd.in/dRxvb4A6