Ruiken op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen

13 november 2023

Op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen van eind oktober was ook Platform Veilig Ondernemen Nederland aanwezig met een stand.

KIEK UUT RMV Hardenberg 1 1 

Hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en de sector vooruit te helpen. RMV heeft volop aandacht voor de meest actuele thema’s uit de sector en bereidt voor op de toekomst van de rundveesector.

Op een gezamenlijke plek met Meld Misdaad Anoniem en de Ondermijningsbus van Jeroen Bakker hebben we een deel van de 24.000 (!) bezoekers informatie kunnen geven over o.a. Veilig Ondernemen in het buitengebied, de signalen van ondermijnende criminaliteit en de opkomst van cybercrime.

Paul van der Weiden, Anouk de Valois, Mike Engelenberg, Carmen Cattier, Anton Jansen en Gaby de Ruiter-Brand hebben belangstellenden een …….. laten ruiken in de KIEK UUT geurtonnen met #Aceton#Hennep#Wasverzachter en #XTC.

Wie niet in Hardenberg is geweest, krijgt snel een herkansing op 28, 29 en 30 november in de Evenementenhal in Gorinchem: https://lnkd.in/e_dw9NfN.

KIEK UUT RMV Hardenberg 1 4