Hennepkwekerij in Duiven ontmanteld

4 januari 2020

De politie in Duiven meldt op Facebook dat vrijdag 3 januari in een woonwijk een hennepkwekerij is ontdekt met circa 200 plantjes. De politie kwam in actie na een anonieme tip met het vermoeden van een kwekerij.

Duiven hennepkwekerij 04012020 KIEKUUT

De oogst bevond zich in de opstartfase. Bij de ontdekking werden geen personen aangehouden, noch werd duidelijk wie verantwoordelijk was. In de woning was sprake van stroomdiefstal die op amateuristische wijze was aangelegd met een grote kans op brandgevaar. De kwekerij is ontmanteld in samenwerking met de dienst Domeinen en Liander.

(Bron: politie Rivierenland Oost)

Melden helpt

Ondermijning raakt ons allemaal. Je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.