Cybercrime Alert Digitaal: primeur voor ZP Raalte

13 mei 2020

De leden van ZP Raalte hebben de primeur van Cybercrime Alert Digitaal. Donderdag 14 mei vindt voor hen via ZOOM een digitale bijeenkomst plaats, waarin ook tijd is gereserveerd voor de digitale variant van Cybercrime Alert die NFIR en PVO Oost-Nederland zijn gestart speciaal voor ondernemers.

Cybercrime Alert Digitaal Raalte

De (niet-technische) training heeft als doelstelling de cyberweerbaarheid onder ondernemers te vergroten. De leden hebben de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen en er worden concrete tips gegeven die diréct in de praktijk kunnen worden toegepast.

De rode draad in de presentatie van een cybersecurity specialist van NFIR is welke soorten cybercriminaliteit ken je, welke oplossingen zijn er om jezelf en je onderneming hiertegen te beschermen? Onderwerpen die de revue passeren:

  • Accountbeveiliging
  • Password managers
  • Betrouwbare applicaties
  • Vormen van phishing
  • Wi-Fi security
  • De brug tussen fysiek en digitaal 

ZP Raalte is een warm netwerk van zzp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omstreken. De vereniging organiseert maandelijks bijeenkomsten om (zelfstandige) ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Meer informatie op www.zpraalte.nl.

Cybercrime Alert Digitaal is beschikbaar voor gemeenten, ondernemersverenigingen en belangenorganisaties. Meer weten over de voorwaarden? Mail voor meer informatie naar info@pvo-oostnederland.nl of bel NFIR: 070-2210135.