Veiligheidsconferentie Lindus

Themabijeenkomst ‘Veiligheid in Transport’ op dinsdag 11 oktober in de landelijke Week van de Veiligheid voor Lindus/SBBL-Bello. Deze avond vindt plaats aansluitend op de Algemene Ledenvergadering van Lindus. De organisatie is in handen van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) en Transport en Logistiek Nederland (TLN).

LinDus2021

Zij hebben een aantrekkelijk programma samengesteld met inspirerende sprekers:

  • Elisabeth Post, bestuursvoorzitter van brancheorganisatie TLN geeft haar visie op de actuele situatie in de sector met betrekking tot veiligheid. Zij staat vooral stil bij wat de sector èn de ondernemer zelf kunnen doen;
  • ‘Rob’ is als ondernemer zelf slachtoffer geworden, hij vertelt wat hem is overkomen (echte naam bekend bij PVO Oost-Nederland);
  • Bloggende/vloggende chauffeur die op zijn eigen wijze op de materie ingaat.

Beeld in de Liemers 

Op landelijk niveau hebben ondernemingen in de transportsector met regelmaat te maken met ongewenste situaties. De Liemers geeft in dat opzicht hetzelfde beeld dat zowel betrekking heeft op de transportsector, maar indirect ook op alle werknemers. Genoeg redenen om hier in de Week van de Veiligheid tijdens deze speciale bijeenkomst nader op in te zoemen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Anton Jansen, manager PVO Oost-Nederland.

Meer informatie over lidmaatschap en de mogelijkheid deze bijeenkomst bij te wonen op www.lindus.nl. Lindus is de ondernemersvereniging voor ondernemers uit Duiven, Doesburg, Montferland, Westervoort en Zevenaar. 

(Foto: veiligheidsconferentie 2021)