NFIR: Nederlands Forensisch Incident Response

NFIR staat voor Nederlands Forensisch Incident Response. NFIR is partner van PVO-Oost Nederland, een samenwerkingsverband dat avonden organiseert onder de noemer Cybercrime Alert. De Why, What, How van NFIR, zoals omschreven op www.nfir.nl:

De ‘Why’

Wij geloven dat het in onze maatschappij belangrijk is om weerbaar te zijn tegen de gevaren en risico’s van de digitale wereld. Met onze motivatie en ervaring kunnen wij organisaties en personen helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid. Onze passie voor IT-Security en de drang om opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, is bijzonder groot!

De ‘How’ 

Opdrachtgevers helpen doen wij door de allerbeste IT-Security specialisten in te zetten, die niet alleen heel vakkundig en creatief zijn, maar ook snel handelen, procedureel werken en in begrijpelijke taal communiceren met onze opdrachtgevers. 

De ‘What’

Onze ervaren medewerkers rukken 24/7 uit om opdrachtgevers te helpen met cyber security incidenten, voeren digitaal forensische onderzoekenuit, monitoren real-time de IT-infrastructuur van onze klanten, sporen kwetsbaarheden op door het uitvoeren van pentesten en creëren cyber security awareness door middel van het geven van trainingen, lezingen en live demo’s. Deze diensten voorzien allemaal in het creëren en vergroten van (uw) digitale weerbaarheid.

Cybercrime Alert voorkant 600

PVO Oost-Nederland en NFIR hebben o.a. Cybercrime Alert georganiseerd in: