KTJ Entertainment

KTJ Entertainment organiseert en managet een compleet evenement bij jou op locatie! KTJ Entertainment: Like to stay tuned! Wil je een uitbundig feest geven of houd je het juist wat meer ingetogen?

KTJ Entertainment

KTJ Entertainment heeft voor feesten van divers pluimage de juiste muzikale invulling en persoonlijke aandacht. KTJ Entertainment is zowel tijdens zakelijke als tijdens privé gelegenheden te boeken. Bedrijfsfeesten zoals een jubileum, kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Privé gelegenheden zijn er te kust en te keur: bruiloft, verjaardag, een housewarming, het examenfeest, de babyshower, een gala, carnaval, een feest op de sportclub of een ander themafeest.

KTJ Entertainment draagt voor de online talkshows KIEK UUT in samenwerking met Mazzel Jongerenwerk zorg voor de inrichting en opbouw van een complete stijlvolle setting, waarmee op locatie beschikbare ruimtes in gemeentehuizen in een mum van tijd zijn omgezet in een ‘tv-studio aan huis’. In oktober 2019 zorgde KTJ Entertainment voor de technische inrichting van het congres KIEK UUT in Zutphen.

Meer informatie over KTJ Entertainment op https://www.ktj-entertainment.nl/ of Facebook.

Mazzel