Vijf aanhoudingen na grote drugsvondst in Arnhem en Zevenaar

14 november 2019

De politie heeft drie mannen en twee vrouwen uit Arnhem en Zevenaar aangehouden na een grote drugsvondst. Een woning aan de Tolsingel in Zevenaar en een woning aan de Stadhoudersstraat in Arnhem zijn gesloten in het kader van de Opiumwet, artikel 13B. De politie heeft beslag gelegd op meerdere vuurwapens, diverse steekwapens, tientallen kilo’s amfetamine, tienduizenden pillen XTC en honderden kilo’s grondstoffen voor de productie van drugs.

Zevenaar Drugspand MMA

Vier van de vijf verdachten zitten nog vast, zij worden verdacht van grootschalige productie van en handel in XTC. De politie kwam de verdachten op het spoor na tips die via Meld Misdaad Anoniem waren binnengekomen. De verdachten variëren in leeftijd van 32 tot 53 jaar en zijn aangehouden in meerdere woonhuizen in beide plaatsen.

Meld Misdaad Anoniem

Ondermijning raakt ons allemaal en je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.