Veiligheidsconferentie 2022 Lindus

22 augustus 2022

Lindus/SBBL-Bello organiseert in  samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) en Transport en Logistiek Nederland (TLN) op dinsdag 11 oktober de  themabijeenkomst ‘Veiligheid in Transport’ in de landelijke Week van de Veiligheid. Deze avond vindt plaats aansluitend op de Algemene Ledenvergadering van Lindus.

Logo Week van de Veiligheid 

PVO-ON en TLN hebben een aantrekkelijk programma samengesteld met inspirerende sprekers:

  • Elisabeth Post, bestuursvoorzitter van brancheorganisatie TLN geeft haar visie op de actuele situatie in de sector met betrekking tot veiligheid. Zij staat vooral stil bij wat de sector èn de ondernemer zelf kunnen doen;
  • ‘Rob’ is als ondernemer zelf slachtoffer geworden, hij vertelt wat hem is overkomen;
  • Bloggende/vloggende chauffeur die op zijn eigen wijze op de materie ingaat.

Op landelijk niveau hebben ondernemingen in de transportsector met regelmaat te maken met ongewenste situaties. De Liemers geeft in dat opzicht min of meer hetzelfde beeld dat zowel betrekking heeft op de transportsector, maar indirect ook alle ondernemers. Genoeg redenen om hier in de Week van de Veiligheid tijdens deze speciale bijeenkomst nader op in te zoemen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Anton Jansen, manager PVO Oost-Nederland.

Meer informatie op www.lindus.nl.