Tweede editie Better Safe Than Sorry in Nijmegen

30 december 2022

Woensdag 29 maart 2023 is het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen the place to be voor de tweede editie van Better Safe Than Sorry. Dit cybercongres van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland vindt plaats in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland.

 

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

 

Deze tweede editie is bestemd voor ondernemers uit de veertien gemeenten die zijn vertegenwoordigd in de veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Op dit congres hoor je alles over de laatste trend met betrekking tot cybercrime, cybersecurity en cyberawareness. Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL Nieuws en auteur van de bestseller ‘Ik weet je wachtwoord’ vertelt over zijn ervaringen op internet en in cyberspace. Een slachtoffer doet zijn verhaal, tijdens een paneldiscussie kun je op interactieve wijze meepraten.

Het cyberprogramma wordt onderbroken door een buffet. Naast het plenaire programma hebben wij een minimarkt en bestaat volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten over deze digitale dreiging.

Better Safe Than Sorry begint om 16.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Het Goffertstadion is gevestigd aan het Stadionplein 1 in Nijmegen. De toegang is gratis, je bent welkom met maximaal vier personen van jouw onderneming of organisatie.

Klik hier om aan te melden.

Daniel Verlaan

Ik Weet je Wachtwoord