Politie ontruimt hennepkwekerij in Angeren

4 januari 2022

De politie van Basisteam Rivierenland-West heeft op de zolder van een woonhuis in Angeren (gemeente Lingewaard) een hennepkwekerij aangetroffen met 232 plantjes. De stroom werd afgetapt.

Lochem hennepkwekerij

In een nabijgelegen garagebox werden spullen gevonden, waarmee een hennepkwekerij kan worden ingericht. De goederen zijn in beslag genomen en vernietigd. De bewoonster van het pand en een man uit Huissen waren bij de ontdekking aanwezig. Zij zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Melden helpt

Ondermijning raakt ons allemaal. Je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.