Online Talkshow 'Crimineel Verpand?' Regio Den Haag

8 juni 2021

Maandag 21 juni a.s. vindt voor gemeenten en verhuurders in de politie-eenheid Den Haag de online talkshow 'Crimineel Verpand?'. Deelname aan deze talkshow is gratis, de uitzending is van 12.00 tot 13.00 uur. 

Crimineel Verpand 21 juni

Anton Jansen, manager PVO Oost-Nederland is gastheer aan tafel en ontvangt in het gemeentehuis van Leiden, de uitzendlocatie, burgemeester Henri Lenferink, een vertegenwoordiger van woningcorporaties en makelaars uit de regio, van politie en een expert van het CCV.

De onderwerpen die op tafel komen zijn:

  • Drugsconvenant eenheid Den Haag en wetgeving
  • Problematiek in de regio, meer in het bijzonder hennepkwekerijen en drugsproductie in huurpanden
  • Ondermijnende criminaliteit in huurpanden herkennen en voorkomen aan de van praktijkvoorbeelden uit genoemde regio
  • Maatregelen die gemeenten en verhuurders kunnen nemen.

Crimineel Verpand? Regio Den Haag wordt georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Den Haag, onderdeel van het regionaal Samenwerkingsverband Integrale Veiligheid (RSIV). Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland voert interim-projectmanagement over deze editie.

De onderstaande gemeenten maken onderdeel uit van de politie-eenheid Den Haag vallen de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Delft, Den Haag, Gouda, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpenerwaard, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam/Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Pijnacker/Nootdorp, Rijswijk, Teylingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas.

Aanmelden kan via de site van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).