Online-lunch-event: Cybercrime en aansprakelijkheid

9 juni 2021

Op 24 juni organiseert tussen 12.30 en 13.30 uur het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg een online-lunch-event rondom het thema aansprakelijkheid en digitale criminaliteit. Cybercriminelen richten zich de voorbije maanden steeds vaker op de supplychain van het bedrijfsleven: Solar Winds, Citrix en Windows Exchange.

Cybercrime aansprakelijkheid

Voorbeelden te over en dat lijkt ook nog maar het topje van de ijsberg te zijn. Wat is de nasleep van dit soort aanvallen? Wanneer jij gegevens naar of van een klant hebt verzonden via een mailtje dat vervolgens via een Microsoft Exchange Server in verkeerde handen valt? Misschien ben jij wel slachtoffer van ransomware en worden de data van jouw klanten op internet gezet.

Samen met experts van Quattro Advocaten en Koenen en Co behandelen we de hoofdzaken rondom dit thema aan de hand van concrete voorbeelden. Tijdens het online-lunch-event krijgen ondernemers praktsiche do’s and don’ts aangereikt.

 Aan tafel te gast zijn:

  • Britt Robijns, advocaat bij Quattro Advocaten en specialist in de juridische kant van de digitalisering
  • Dennis Cuijpers, IT-auditor bij Koenen & Co
  • Jeroen Duijsens, projectleider ECCW praat over veel voorkomende risico-punten

Bas Opgenoort interviewt een aantal ondernemers die inzicht geven in hoe zij bepaalde zaken hebben geregeld. Klik hier om aan te melden.