Meld Misdaad Anoniem meldt aansluiting 200e gemeente

6 juni 2021

Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Zoeterwoude, Brummen, Hattem en Voorst zijn de namen van de zeven gemeenten die zich hebben aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem. Het totaal aantal aangesloten gemeenten bij de organisatie is daarmee op 200 gekomen.

M. zaak van de week 1 copy copy copy 3 1

Gemeenten die een handtekening onder de samenwerking hebben gezet ontvangen vanaf dat moment rechtstreeks signalen over criminaliteit en fraude vanuit Meld Misdaad Anoniem. Welke gemeente precies de 200e handtekening heeft gezet maakt M. niet bekend. De samenwerking vergroot de informatiepositie van gemeenten en versterkt hiermee de integrale aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Naast Brummen, Hattem en Voorst heeft Meld Misdaad Anoniem in Gelderland ook al een samenwerking lopen met Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beuningen, Culemborg, Druten, Ede, Elburg, Epe, Heumen, Lochem, Montferland, Nijkerk, Oost Gelre, Putten, Tiel, West Betuwe, Wijchen en Zaltbommel

De mogelijkheid en exacte werkwijze van Meld Misdaad Anoniem komt aan bod in de online talkshows KIEK UUT voor Regiodeal Achterhoek.

 

 

Logo Stop Diefstal Alarmpoppetje Duim