KIEK UUT: Online trainingen over ondermijnende criminaliteit

3 september 2021

Ondermijnende criminaliteit staat bij veel partijen hoog op de agenda. Gemeenten, politie, het Openbaar Ministerie werken samen met andere publieke partijen (waterschappen, omgevingsdiensten) private partijen als brancheorganisaties (Cumela, VNO-NCW), natuur- en belangenverenigingen (Staatsbosbeheer, Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging), Meld Misdaad Anoniem en Bureau Drugszaken om het bewustzijn van ondernemers en bewoners ten aanzien van ondermijning te vergroten.

KIEKUUT RPCNH v2

Deze samenwerking krijgt in Nederland op meerdere manieren gestalte. RPC Noord-Holland heeft in samenwerking met ondernemers en politie verschillende online trainingen samengesteld. De trainingen zijn ook beschikbaar voor inwoners en ondernemers in de provincies Gelderland en Overijssel, het operationele gebied van PVO Oost-Nederland.

Deze trainingen sluiten beter aan op de beleving van het bedrijfsleven. Met meer interactie en een belevende presentatie laten de trainers jou ontdekken wat jouw kennisniveau is op het gebied van veiligheid en leer je wat je juist wel of niet moet doen. Als ondernemer wordt er een beroep gedaan op je incasseringsvermogen, flexibiliteit en creativiteit. Maar ook als mens zijn we hierop behoorlijk getest de afgelopen twee jaar. Het zijn nogal wat ballen die je in de lucht houdt elke dag om gelukkig, veilig en succesvol te leven en werken.

Vanuit RPC Noord-Holland en PVO Oost-Nederland helpen we ondernemers en werknemers met open, hybride en gratis trainingen. De trainingen werden eerder in fysieke vorm gegeven, maar komen nu ook online beschikbaar. Het aanbod bestaat uit de volgende trainingen: 

De site van RPC Noord-Holland biedt altijd een actueel overzicht van de data waarop de trainingen plaatsvinden. De trainingen zijn gratis en worden gegeven via Zoom, graag van te voren aanmelden.