Kapitaalinjectie voor Meld een Vermoeden

29 april 2021

Meld een Vermoeden heeft de beschikking over een uniek platform waarmee eenvoudig verdachte situaties kunnen worden gemeld. Dat platform verrijkt de meldingen met informatie uit openbare bronnen waardoor samenwerking met partners in het veiligheidsdomein wordt versterkt.

 

Investering Meld een Vermoeden

 

Meld een Vermoeden heeft voor de doorontwikkeling van dat platform een kapitaalinjectie van 600.000 euro gekregen van InnovationQuarter en investeringspartners. Wethouder Saskia Bruines, wethouder in Den Haag, maakte de investering bekend. De focus van Meld een Vermoeden ligt op het bestrijden van ondermijning: criminaliteit waarbij de grens tussen de boven- en onderwereld vervaagt. De investering wordt ingezet voor de doorontwikkeling van het meldpunt tot een totaaloplossing die gepland staat voor 1 oktober dit jaar. Viresh Jagesser, CEO Meld een Vermoeden, Maurice Bakker, fondsmanager IQ Capital en wethouder Saskia Bruines geven op www.meldeenvermoeden.nl en onderstaande video een toelichting op de financiering.

 

Symposium Ondermijning

Meld een Vermoeden, InnovationQuarter en The Hague Security organiseren op donderdag 27 mei een online symposium over innovatie in de aanpak van ondermijning. Pieter van de Stadt (Burgemeester Lansingerland), Jolijn Broekhuizen (onderzoeker Bureau Broekhuizen) en Viresh Jagesser (CEO Meld een Vermoeden) gaan met elkaar in gesprek onder leiding van dagvoorzitter Joris den Bruinen (Directeur The Hague Security Delta). Het symposium vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur, aanmelden kan via https://events.innovationquarter.nl/symposiumondermijning.