Gratis training cybercrime ondernemers in Oost-Nederland

3 november 2022

Donderdag 10 november a.s. kunnen ondernemers uit de provincies Gelderland en Overijssel opnieuw deelnemen aan een gratis online training Cybercrime van PVO Noord-Holland. De training is via Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland ook weer beschikbaar voor ondernemers uit deze twee provincies.

Gratis online training Cybercrime

De training Cybercrime wordt gegeven via Zoom, aanvang 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de site van PVO Noord-Holland. De belangrijkste doelstelling is dat de ondernemer tips krijgt hoe online weerbaarheid kan worden versterkt om een hack te voorkomen. Naast het informatieve gedeelte is er ook tijd en ruimte om vragen te stellen. 

Platform Veilig Ondernemen

PVO Noord-Holland en PVO Oost-Nederland zijn onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van PVO Noord-Holland heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen. 

PVO Oost-Nederland heeft instructiefilmpjes op Youtube over veel voorkomende vormen van cybercrime, zoals phishing, ransomware, CEO-fraude.Deze video‚Äôs zijn  samengesteld door Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR).