Gemeente Molenlanden start met Meld Misdaad Anoniem

21 januari 2022

De gemeente Molenlanden is een samenwerking gestart met Meld Misdaad Anoniem. Burgemeester Theo Segers en Karin Krijnen van het meldpunt hebben hun handtekening gezet onder de overeenkomst.

Meld Misdaad Anoniem Molenlanden

De gemeente ontvangt vanaf nu rechtstreeks relevante signalen over criminaliteit en fraude van Meld Misdaad Anoniem. De samenwerking tussen beide partijen vergroot de informatiepositie van de gemeente en versterkt hiermee de integrale aanpak van ondermijnende criminaliteit. Burgemeester Theo Segers: ‘’Het versterken van de aanpak van georganiseerde criminaliteit is één van de prioriteiten uit het veiligheidsplan Molenlanden 2022-2025. Goede informatie is belangrijk voor de opsporing en aanpak van deze criminaliteit. Daarvoor hebben de ogen en oren van onze inwoners hard nodig. Met M. kan dit op een veilige manier. Doe daarom vooral melding van verdachte situaties.” 

Melden helpt

Ondermijning raakt ons allemaal. Je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. MeldMisdaadAnoniem is partner van PVO Oost-Nederland.