Drugslab ontdekt in bedrijfspand Ottostraat in Ede

7 augustus 2019

De politie heeft in een bedrijfspand aan de Ottostraat in Ede een drugslab gevonden. Het drugslab bevond zich achter een wand die was gebouwd in een bedrijfshal van 40 bij 40 vierkante meter. De Landelijke Faciliteit Ontmanteling zorgt samen met de brandweer onder zware bewaking voor de ontmanteling. 

Update: in een video maakt de politie duidelijk waarom sprake was van zware bewaking.

De politie is op het lab gestuit na een anonieme tip dat er zich in het pand een drugslaboratorium zou bevinden. De lokale media maken op grote schaal melding van deze ontdekking en de opruimwerkzaamheden:

Drugslab Ottostraat Ede

Meld Misdaad Anoniem

Ondermijning raakt ons allemaal en je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf in de buurt al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Anoniem melding maken is altijd mogelijk, privacy is gewaarborgd. Bel gratis 0800-7000 of ga naar MeldMisdaadAnoniem.nl. De politie krijgt informatie, ondermijning wordt tegengegaan en de omgeving voor iedereen veiliger. Meld Misdaad Anoniem is partner van PVO-Oost Nederland.