Derde editie Better Safe Than Sorry in De Grolsch Veste

30 maart 2023

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert donderdag 29 juni de derde editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry’. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware.

Better Safe Than Sorry 6 

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Het zijn slechts enkele voorbeelden. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Slachtoffers aan het woord

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers uit de veertien gemeenten van de veiligheidsregio Twente op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer uit het bedrijfsleven en burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, met zijn gemeente Lochem ook slachtoffer, doen op Better Safe Than Sorry hun verhaal. Mats Dekker laat in luttele minuten zien hoe je een phishing mail in elkaar draait.

De Grolsch Veste Enschede

De toegang is gratis, aanmelden kan via deze link. Je vindt er tevens het complete programma. Het congres vindt plaats donderdag 29 juni 2023 in De Grolsch Veste, stadion van FC Twente in Enschede, inloop vanaf 16.30 uur.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking op het gebied van veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De editie in Enschede richt zich op ondernemers uit de veertien gemeenten in de Veiligheidsregio Twente.