Workshop 8: Criminele risico's in het buitengebied

DRANenHOE
DRANenHOE

Anton Jansen en Paul van der Weiden van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland presenteren de workshop 'Criminele risico's in het buitengebied'.

Het buitengebied in de gemeenten van de Achterhoek heeft veel aantrekkelijke kanten: sfeer, gemoedelijkheid, landelijk gebied, Noaberschap, gastvrijheid en volop mogelijkheden om lekker en aangenaam te leven. De georganiseerde misdaad ziet dat ook: de grote afstanden, het geringe toezicht, de goede bereikbaarheid, toenemende leegstand: allemaal factoren die het buitengebied kwetsbaar maken en de leefbaarheid onder druk zetten.

Anton Jansen en Paul van der Weiden laten in een presentatie zien hoe de veiligheid in het buitengebied in het geding kan komen, welke signalen je kunt herkennen van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en hoe je met meer ogen en oren tegen criminelen kunt zeggen: KIEK UUT, criminelen, jullie hebben hier niets te zoeken.

Je kunt deze workshop in de middag/avond op meerdere tijdstippen volgen: van 14.30 tot 15.00 uur, van 15.15 tot 15.45 uur, van 20.30 tot 21.00 uur of van 21.15 tot 21.45 uur.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Voor een overzicht van alle negen workshops: D'RAN en HOE!?.

KIEK UUT Cover Bidbook 1 650