Workshop 4: Criminele risico's in het buitengebied

DRANenHOE
DRANenHOE

Anton Jansen en Paul van der Weiden van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland presenteren de workshop 'Criminele risico's in het buitengebied'.

Het buitengebied in de gemeenten van de Achterhoek heeft veel aantrekkelijke kanten: sfeer, gemoedelijkheid, landelijk gebied, Noaberschap, gastvrijheid en volop mogelijkheden om lekker en aangenaam te leven. De georganiseerde misdaad ziet dat ook: de grote afstanden, het geringe toezicht, de goede bereikbaarheid, toenemende leegstand: allemaal factoren die het buitengebied kwetsbaar maken en de leefbaarheid onder druk zetten.

Anton Jansen en Paul van der Weiden laten in een presentatie zien hoe de veiligheid in het buitengebied in het geding kan komen, welke signalen je kunt herkennen van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en hoe je met meer ogen en oren tegen criminelen kunt zeggen: KIEK UUT, criminelen, jullie hebben hier niets te zoeken.

 Je kunt deze workshop in de ochtend op twee verschillende tijdstippen volgen: van 10.45 tot 11.15 uur of van 11.30 tot 12.00 uur.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Voor een overzicht van alle negen workshops: D'RAN en HOE!?.

KIEK UUT Cover Bidbook 1 650