Veilig Uitgaan Nijmegen

Nijmegen KIEKUUT PVO Oost Nederland

Woensdag 30 november vindt een voorlichtingsbijeenkomst 'Veilig Uitgaan in de binnenstad van Nijmegen' plaats. De bijeenkomst is bestemd voor horecaondernemers in de binnenstad van de gemeente met als centrale thema samenwerking rondom de veiligheid in de binnenstad van Nijmegen.

Irish Pub The Shamrock Nijmegen

Burgemeester Hubert Bruls verzorgt het openingswoord, waarna nader uiteen wordt gezet wat het project 'Veilig Uitgaan: Samenwerking maakt Sterk' exact inhoudt en de samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente Nijmegen, Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, Koninklijke Horeca Nederland en horecaondernemers voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar mogen verwachten.

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland draagt zorg voor de procesbegeleiding van Veilig Uitgaan. Martijn Wildeboer, adviseur Veiligheid geeft toelichting op twee mogelijke maatregelen: Collectieve Horecaontzegging en SO-DA voor de horeca.

De locatie is Irish Pub The Shamrock, Smetiusstraat 17 in Nijmegen. U ontvangt kort voor de bijeenkomst een herinneringsmail.

N.B.: Vergeet u niet de (anonieme) enquete in te vullen, deze vormt een belangrijk onderdeel van het project 'Veilig Uitgaan in Nijmegen'?

Meld u aan voor deze bijeenkomst