Themabijeenkomst Horeca Nijmegen

Veilig Uitgaan Nijmegen en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseren een interessante avond waarin de gevaren van drugsgebruik in horecalocaties en cybercriminaliteit worden aangegeven.

Veilig Uitgaan festival

 

Live hack demonstratie

RedTeam Cybersecurity verzorgt een intrigerende live hack demonstratie die de schijnwerpers richt op de angstaanjagende wereld van cybersecurity. Deze eye-opening sessie benadrukt niet alleen de gevaren waarmee moderne organisaties worden geconfronteerd, maar laten ook zien hoe eenvoudig het is om door middel van een schadelijk bestand volledige controle te krijgen over een computer binnen een organisatie. Deze onthullende sessie is bedoeld om de bewustwording te vergroten over de ernstige bedreigingen waarmee organisaties wereldwijd worden geconfronteerd.

Drugsgebruik, regels en wetten

Voor horeca-eigenaren en werknemers is het cruciaal om op de hoogte te zijn van de wetten en voorschriften met betrekking tot drugsgebruik in hun eigen zaak, anders lopen ze het risico op boetes, sluiting van de zaak of zelfs juridische vervolging. De politie gaat tijdens deze lezing in op specifieke informatie over de huidige wetten en regels met betrekking tot drugsgebruik in de horeca in Nijmegen.

Programma Themabijeenkomst Horeca Nijmegen

  • 19.30 uur: Inloop
  • 20.00 uur: Politie / Gemeente
  • 20:45 uur: Red Team Cyber Security
  • 21.30 uur: Einde programma