Online Talkshow KIEK UUT - Winterswijk

Maandag 17 mei is het gemeentehuis in Winterswijk de uitzendlocatie voor de online talkshow KIEK UUT - Winterswijk. Anton Jansen, manager  Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland gaat met diverse experts in gesprek over de invloed die de georganiseerde criminaliteit uitoefent op het bedrijfsleven. Deze online talkshow is bestemd voor alle ondernemers uit de gemeente Winterswijk. Joris Bengevoord, burgemeester van Winterswijk en ondernemer Koen Mentink zijn te gast.

AANMELDEN

Eerlijk zaken doen staat onder druk, de onderwereld zoekt steeds vaker naar de mogelijkheden om gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld en dat leidt tot oneerlijke concurrentie. 

KIEKUUT Winterswijk

De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen. Naast burgemeester Joris Bengevoord en Koen Mentink zijn ook een adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en de politie aanwezig. 

Wilt u de online talkshow bijwonen, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en enkele dagen voor de uitzending een herinneringsmail met de link waarop u KIEK UUT - Winterswijk kunt bijwonen. Het aanmeldformulier biedt u ook de gelegenheid nu alvast vragen te stellen die we mogelijk in de talkshow bespreken.

Meld u aan voor deze bijeenkomst