Online Talkshow KIEK UUT - Montferland

Donderdag 17 juni is het gemeentehuis in Montferland de uitzendlocatie voor de online talkshow KIEK UUT - Montferland. Onder leiding van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland gaan diverse experts in gesprek over de invloed die de georganiseerde criminaliteit uitoefent op het  bedrijfsleven in de gemeente Montferland. Deze online talkshow is bestemd voor alle ondernemers uit de gemeente. Burgemeester Peter de Baat is een van de gasten.

AANMELDEN

 KIEK UUT Montferland 

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg. 

De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen. Naast de burgemeester zijn ook een adviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), een plaatselijke ondernemer en de politie aan tafel aanwezig.

Meld u aan voor deze bijeenkomst