Online Talkshow KIEK UUT - Bronckhorst

Maandag 14 juni vindt vanuit het gemeentehuis in Bronckhorst de online talkshow KIEK UUT - Bronckhorst plaats. Burgemeester Marianne Besselink ontvangt een lokale ondernemer, een vertegenwoordiger van de politie en een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Onder leiding van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland gaan zij in gesprek over de invloed die de georganiseerde criminaliteit uitoefent op het bedrijfsleven. De online talkshow KIEK UUT - Bronckhorst heeft alle ondernemers uit de gemeente als doelgroep.

AANMELDEN

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg.

KIEKUUT Bronckhorst

De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

Wilt u de online talkshow bijwonen, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en een uitzendlink. Kort voor de uitzending krijgt u een herinneringsmail met deze link waarop u KIEK UUT - Bronckhorst kunt bijwonen. In het onderste veld van het aanmeldformulier kunt u ook een vraag stellen of opmerking plaatsen die we mogelijk in de talkshow bespreken.

Meld u aan voor deze bijeenkomst