Online talkshow KIEK UUT - Aalten

Maandag 3 mei vindt vanuit het gemeentehuis in Aalten de online talkshow KIEK UUT plaats. Burgemeester Anton Stapelkamp ontvangt een lokale ondernemer, een vertegenwoordiger van de politie en een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Onder leiding van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland gaan zij in gesprek over de invloed die de georganiseerde criminaliteit uitoefent op het (lokale) bedrijfsleven. De online talkshow KIEK UUT is bestemd voor ondernemers.

 

AANMELDEN

 

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg.

KIEKUUT Aalten

De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van (lokale) voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

Wilt u de online talkshow bijwonen, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en enkele dagen voor de uitzending een link waarop u KIEK UUT kunt bijwonen. In het onderste veld van het aanmeldformulier kunt u ook een vraag stellen of opmerking plaatsen die we mogelijk in de talkshow bespreken.

KIEK UUT in de gemeente Aalten vormt de aftrap van een reeks van zeven online talkshows in de Achterhoek.

 

Meld u aan voor deze bijeenkomst