Buitengebied Alert Ede

Veilig Buitengebied

De gemeente Ede organiseert in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland een bijeenkomst Buitengebied Alert voor ondernemers en bewoners van het buitengebied omgeving Lunteren en omgeving Ederveen. Buitengebied Alert vindt plaats op woensdag 5 oktober: Buurthuis De Zicht, Marktplein 10, Ederveen.

Buitengebied Alert

Woensdag 5 oktober: Buurthuis De Zicht, Marktplein 10, Ederveen

Burgemeester RenĂ© Verhulst van Ede opent de avond. Paul van der Weiden van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland verzorgt een presentatie 'Ondertussen in het buitengebied', waarin hij laat zien dat de georganiseerde criminaliteit dichterbij is dan je denkt. Marc Janssen van de stichting Meld Misdaad Anoniem vertelt hoe signalen van ondermijning en ondermijnende criminaliteit veilig en anoniem kunnen worden gemeld. De avond wordt afgesloten met een informele setting waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

Mobiele unit Bureau Drugszaken

Bij de Buitengebied Alert van woensdag 5 oktober bestaat de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de mobiele unit van Bureau Drugszaken aan de hand waarvan voorlichting wordt gegeven over de productie van hennep en drugs. Wanneer u 5 oktober een bezoek wil brengen aan deze unit, dan kunt u kiezen voor een tijdstip tussen 13.00 en 19.00. De rondleiding duurt een uur. Wanneer u een van de voorlichtingsavonden wil bezoeken, dan kiest u voor de datum en de toevoeging Buitengebied Alert.

Meld u aan voor deze bijeenkomst